NIEUW: gebruik onze bestektekstgenerator

Met onze bestektool stelt u eenvoudig een goede STABU2- of RAW-omschrijving samen.
Ons gekleurde glasgranulaat: nieuw, duurzaam en veilig!

XXL Regenboogpad

Home » XXL Regenboogpad

Uniek en hoogwaardig: XXL regenboogpad

Colvitro, de specialist in gekleurd, circulair glasgranulaat, heeft onlangs een indrukwekkend project voltooid: de creatie van een regenboogpad op een bedrijventerrein in Best. Met een lengte van 67 meter en een breedte van 4 meter trekt dit pad direct de aandacht. Lees verder voor meer informatie over dit unieke kunstwerk.

Snel en kwaliteit: Een Regenboogpad in Slechts 1 dag

Het realiseren van dit regenboogpad was een uitdagende taak die met uiterste precisie en kwaliteit moest worden uitgevoerd. We werkten samen met Hanenberg Wegenbouw BV, Straalbedrijf van Gompel, Matra Application Coating Solutions B.V. en Resiplast om dit kunstwerk te realiseren. Met succes voltooiden we het project binnen slechts één dag, waarmee we de verwachtingen van de opdrachtgever overtroffen. Deze snelle oplevering was van cruciaal belang gezien de ligging en de drukte, om mogelijke overlast tot een minimum te beperken.

Ook interesse in een uniek kunstwerk? Neem contact met ons op!

Heeft het regenboogpad je geïnspireerd? Ben je benieuwd naar meer informatie over dit project of heb je zelf interesse in een vergelijkbaar kunstwerk? Het team van Colvitro staat klaar om je van dienst te zijn. Met onze expertise in gekleurd, circulair glasgranulaat kunnen we unieke en opvallende ontwerpen creëren die aansluiten bij jouw specifieke wensen en behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag een offerte aan voor jouw eigen maatwerkproject. Laat je verbeelding de vrije loop en laat Colvitro je helpen om een blijvende indruk te maken.Bel naar +31 416 785 858 of mail naar info@colvitro.com.