Het team van ColVitro

Wij zijn ondernemers uit verschillende disciplines die direct de potentie van de ColVitro technologie zagen. Nu werken we gezamenlijk aan het mooier en leefbaarder maken van steden en infrastructuur met hoogwaardige bouw- en infra oplossingen met een minimale impact op het milieu.

Mathijs Vugts

Oprichter

Mathijs gelooft in het verbeteren van bestaande businessmodellen en dat duurzaam de toekomst is. Met een achtergrond in financiën & investeringen begon hij zijn carrière meer dan 15 jaar geleden in de bouw. Hij verbreedde zijn horizon in het vermogensbeheer als duurzame belegger.  Als ondernemer is hij betrokken bij diverse  innovatieve bedrijven. ColVitro draagt bij aan minder grondstoffengebruik en een schonere wereld.

mathijs@colvitro.com
+31 (0) 6 51 78 97 52

Ralph Creteer

Oprichter

Ralph heroverweegt onze manier om naar de bouw te kijken. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector als ondernemer. Ralph gelooft dat afval een belangrijk basismateriaal zal zijn voor duurzaam bouwen, aangezien grondstoffen schaars worden. ColVitro bewijst dat duurzaam bouwen mogelijk is. Het is nog maar een begin. De doorontwikkelmogelijkheden zijn eindeloos.

ralph@colvitro.com
+31 (0) 6 25 16 05 51

Persoonlijk contact?

Heeft u interesse in onze producten en oplossingen en wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek. We staan u graag te woord.                    

ColVitro is hèt circulaire instrooimateriaal om toplagen van wegen,
kunstwerken en industriële vloeren duurzaam op te waarderen met behoud van kleur.

Possehl Nederland